En resum, a què esperes? Comença ara i disfruta dels avantatges d’aquest innovador servei!

Fes la teva comanda online i recull les teves fotos ja impreses… des de CASA! En altres paraules, benvingut o benvinguda als Revel·lats Online!

Revel·lar les teves fotografies als quioscos fotogràfics habituals pot ser una aventura: oblidar-te els arxius, el llarg temps d’espera, errors tècnics, qualitat no desitjada … Totes aquestes preocupacions les podeu oblidar amb el servei de revel·lats de fotos en línia que Prisma us ofereix.

El revel·lat en línia és un dels productes estrella que Prisma ofereix als seus clients. Utilitzant el nostre servei de revel·lats en línia podràs imprimir les teves fotografies des de casa, amb un ORDINADOR o MÒBIL sense preocupacions. En altres paraules, és un servei ràpid, professional, còmode i segur, ja que nomé heu d’enviar les fotografies des de l’enllaç que trobareu a continuació i el dia següent ja les podreu venir a recollir sense cap mena de problema.

Tot i així, si teniu qualsevol dubte ens podeu enviar un e-mail o simplement trucar, i us ajudarem en el que faci falta.

Fácil. Còmode. Les 24 hores del dia.

Si vols accedir novament a l’inici de la nostra pàgina web, prem aquí