Revelar les teves fotografies mai a set tan fàcil! – Revelat de Fotos en línia

Revelado online

Revelar les teves fotografies als quioscos fotogràfics habituals pot ser una aventura: oblidar-te els arxius, el llarg temps d’espera, errors tècnics, qualitat no desitjada … Totes aquestes preocupacions les podeu oblidar amb el servei de revelat de fotos en línia que Prisma us ofereix

El revelat en línia és un dels productes estrella que Prisma ofereix als seus clients. Utilitzant el nostre servei en línia podràs revelar les teves fotografies des de casa, sense preocupacions. És un servei ràpid, professional, còmode i segur ja que nomès ens heu d’enviar les fotografies des de l’enllaç que trobareu a continuació i el dia següent ja les podreu venir a recollir sense cap meva de porblema. Tot i així si teniu qualsevol dubte ens podeu enviar un e-mail o siplament trucar, us ajudarem en el que faci falta.

A continuació podreu trobar les nostres tarifes per al format 10×15, i tots els passos a seguir per poder realitzar la vostre comanda de revelat en línia. Per a informació sobre altres tamanys ens podeu trucar i us informarem degudament.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • TARIFES 10X15

PACK 100 FOTOS – 39€

PACK 200 FOTOS – 75€

PACK 300 FOTOS – 105€

PACK 500 FOTOS – 135€

És molt fàcil, només heu de seguir aquests passos:
  1. Feu clic a l’enllaç del costat
  2. Afegeix les teves fotos
  3. Poseu el nostre correu electrònic (prisma@prismaolot.com)
  4. Escriu-nos quin paquet vols
  5. Finalment feu clic a “Transferir”

 

“FES CLICK I COMENÇA”

WE TRASNFER

 

Fácil. Còmode. Oobert les 24 horas al dia.

Perquè el temps també són diners.