Qui som

 

Prisma és una empresa dedicada a la fotografia instal·lada a la comarca de la Garrotxa, en ple centre de la ciutat d’Olot.

A Prisma estem convençuts que la fotografia està completament lligada a la gent i, per això, la nostra botiga reflecteix a través d’aquest art el paisatge, la cultura, les tradicions de la gent d’Olot.

Imagen de Prisma

 

 

Els habitants d’aquesta terra envoltada de volcans han sabut apreciar el valor de la fotografia i sovint ens encarreguen imatges amb els elements més apreciats de la ciutat. Per exemple, els Gegants d’Olot són, al costat dels cavallets i nans, uns dels personatges més populars i estimats d’Olot.

El paisatge és també un component important en la fotografia. Molts dels nostres clients són uns autèntics aficionats a la fotografia de paisatge. A Olot gaudim d’una diversitat paisatgística i comptem amb paratges naturals com els volcans o la fageda. A la nostra botiga física podreu veure ampliacions fotogràfiques d’aquests paratges geogràfics.

 

Faràndula olotina. Prisma

 

 

 

 

Què oferim

Des de la seva fundació l’any 1995 Prisma s’ha caracteritzat per la seva dedicació a la impressió i acabats de fotografies. Dinou anys d’experiència ens avalen com un establiment fotogràfic potent i innovador.

A Prisma creiem que la fotografia és l’empremta de la vida i, per això, treballem les teves imatges amb afecte i respecte per aconseguir que els teus records romanguin per sempre amb la millor qualitat.

A la nostra botiga també pots trobar els millors equips i accessoris fotogràfics del mercat: càmeres compactes, rèflex, trípodes, motxilles, targetes de memòria, rodets analògics, equips de revelat i molt més.

 

Logo Prisma

 

 

 

 

 

La nostra línia de treball connecta el passat amb el futur treballant teves fotografies amb els últims avenços tecnològics. En aquest sentit, el lloc web que oferim als nostres clients és una eina útil i accessible que els permet encarregar productes a la nostra botiga online amb la major comoditat, fiabilitat i seguretat.

Les nostres instal·lacions estan dotades amb el millor equipament en tecnologia d’impressió fotogràfica i treballem amb un equip expert en creació, edició i acabat d’una gran diversitat de productes fotogràfics.

Prisma ofereix una gran gran diversitat de productes que ja pots sol·licita sense necessitat de moure’t de casa. T’oferim un servei ràpid i de qualitat adaptat als teus gustos i necessitats.

 

En nuestra página podrás encontrar:

 

Si tienes alguna duda puedes contactar con Prisma a través de nuestro formulario o llamando al 872 022 247.