PreBoda

Què és una preboda? Si et cases i encara no saps en què consisteix un preboda, això t’ha interessarà.

Com la seva pròpia paraula indica, un preboda, és tot aquell reportatge de fotos que es realitza abans del gran dia, EL CASAMENT. La parella gaudeix tranquil·lament d’una sessió de fotos per treure una mica la por a les fotografies. Com a fotògraf de casaments, recomano totalment fer aquest tipus de sessions de fotos, per vèncer aquesta por a la càmera de fotos.

Com fotògrafs una de les altres intencions per realitzar la preboda és que ens coneixem més i el dia del casament ja no siguem uns estranys i la màgia sorgeixi per si sola sense pors ni embuts, ni preocupacions per la nostra presència, ja que nosaltres volem passar desapercebuts com uns amics més. El primordial per nosaltres és que en el dia del vostre casament l’única preocupació que tingueu sigui disfrutar i passar-vos-ho estupendament amb tota la vostra família i amics.

Les Prebodas d’exterior solem anar algun lloc important per vosaltres, per exemple en el cas d’en Sergi i la Melodi vam anar a fer-les al camp de la seva finca on viuen, així tot era més personal. I si no teniu algun lloc, no patiu, sou vosaltres que feu especial el lloc amb el vostre amor.

A part, si teniu algun fill, també el fem participar, ja que és una part més de vosaltres i és igual d’important que vosaltres.

A qui us deixo un tastet d’alguns prebodas que hem realitzat.

 

Preboda Pere&Helena

 

Preboda Sergi&Melodi
Preboda Jonathan&Jessica

 

Preboda Sergi&Melodi

 

Preboda Pere&Helena
Preboda Jordi&Montse