Pre-casament Paola i Núria

El passat dijous 18 de juliol vam estar a diversos indrets de Banyoles amb una parella preciosa, on vam dur a terme les fotografies del Pre-casament de la Paola i la Núria. Va ser una sessió de pre-casament molt bella, molt tendra i plena d’emocions. La vam realitzar als increïbles paisatges del Llac de Banyoles i La Draga mentre el sol d’estiu es començava a pondre, i fins que aquest va marxar de manera completa. No va ser només una tarda per celebrar que aquesta magnífica parella es casa, sinó que a més podem dir que vam celebrar la diversitat! Sens dubte, va ser preciós!

Moltes gràcies per comptar amb nosaltres parella!

Petó Paola i Núria
Orgull Paola i Núria

Premeu el botó que trobareu a continuació si voleu veure més imatges com el Pre-casament de la Paola i la Núria, Post-casaments com els d’en Jon i la Jessica, o la infinitat de casaments que hem dut a terme a Prisma Olot. Des d’indrets com el Llac de Banyoles, Sant Iscle, a l’Empordà, o racons meravellosos d’arreu de Catalunya.

Per a més informació, imatges o ofertes disponibles a Prisma Fotografia, no oblideu fer una ullada a les nostres xarxes. Estarem penjant novetats i promocions cada setmana!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *