POSTBODA

Els reportatges de postboda, serveixen precisament per recordar els moments inoblidables que vas passar el dia del casament i també per aprofitar i fer-te unes fotos una miqueta més informals i sobretot amb molts menys nervis que en el teu gran dia.

Són moltíssimes les parelles que s’han apuntat a aquesta nova moda i és que està clar a simple vista per què. El dia del casament pots gaudir més dels teus convidats sense preocupar tant per les fotos de parella un cop us doneu el sí vull.

la postboda tenim moltíssim més temps lliure i podeu anar a llocs tan espectaculars com aquests que veieu en el reportatge.Un altre dels punts positius és que tindreu l’oportunitat de tornar a vestir-se de nuvis i gaudir una miqueta més dels vestits,

ja que el dia del casament es fa tot molt curtet, us ho asseguro.

A més en el Postboda no cal caminar amb tanta cura perquè els vestits no s’embrutin o facin malbé, aquest dia no cal que estigueu impecables perquè tot és molt més informal.

En l’àmbit creatiu teniu moltíssimes més possibilitats el primer en l’elecció del lloc platja, muntanya, ciutat, poble, camp … perquè estarem encantats d’escoltar les vostres idees i propostes i d’altra banda aquest dia podeu córrer, saltar, muntar a cavall,

llençar-a sòl i fins i tot mullar-vos al mar, nosaltres ja ens encarregarem de buscar enquadraments impossibles. Sens dubte una oportunitat única de tenir unes fotos de parella inoblidables.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jon i la Jessica uns dels nostres nuvis, s’ho van passar genial en el seu postboda, van anar al Laberint d’Horta de Barcelona un lloc preciosos i especial per als enamorats, però no només van anar al Laberint, sinó que també van aprofitar i vam anar a la platja, un dels altres llocs on us encanta fer els postbodas, ja que gaudiu sense cap mena de preocupació.