Instax mini LiPlay

posted in: Fotografia, Novedades, Prisma | 0

Ja teniu les noves càmeres d’impressió instantània Instax mini LiPlay a la nostra botiga! Les trobareu en 3 colors diferents: negre, rosa vi i platejat. A continuació us deixarem amb algunes de les característiques que aquestes increïbles càmeres tenen:

Visor amb pantalla LCD:

En primer lloc, podràs visualitzar les teves fotos per tal de seleccionar les que voldràs imprimir i/o les que voldràs guardar a la teva targeta SD.

Sistema d’impressió:

Possiblement vulguis imprimir les fotografies realitzades des de la càmera, però, a més, podràs imprimir les fotos que vulguis des del mòbil.

Grava el so:

A través d’un codi QR tindràs la possibilitat d’agregar un missatge de veu o un so als teus records. El codi quedarà gravat a l’imatge i serà tan fàcil com llegir-lo amb el propi lector de l’App d’Instax.

Inclou filtres i marcs creatius:

Vols decorar les teves fotos i fer-les encara més creatives? Afegeix marcs i filtres creatius que la pròpia càmera et proporciona.

Dispara a distància:

Controla la teva càmera i els dispars a través del teu Smartphone i amb l’App d’Instax.

Accés ràpid:

A més, tindràs la possibilitat de guardar els teus marcs i filtres creatius que més t’agradin als propis botons de la càmera. D’aquesta manera podràs accedir-hi ràpidament i ni tan sols els hauràs de buscar!

Tot això pel mòdic preu de 169€!

(El paper per les impressions va apart).

Per a més informació, us deixem el link de la pàgina principal: https://instax.com/mini_liplay/es/

Aquí hi podreu trobar les especifícacions més concretes del producte i les altres funcions que aquestes càmeres et poden proporcionar. Si us queda algun altra pregunta, no dubteu en venir i preguntar!

Per a més informació, imatges o ofertes disponibles a Prisma Fotografia, no oblideu fer una ullada a les nostres xarxes. Estarem penjant novetats i promocions cada setmana!

         

Marcs a mida

posted in: Uncategorized | 0

Comencem el divendres amb un marc a mida molt original. Marc d’alumini de 3 cm d’alçada amb vitrina al seu interior, combinada amb una impressió en paper fine art 100% cotó de 320gr. La profunditat de la vitrina i la impressió flotant donen al conjunt una em marcació molt elegant.

Emmarcació a Prisma

posted in: Joan Gassiot, Uncategorized | 0

Prisma Olot ha augmentat aquests últims mesos, i ara ja pot realitzar emmarcació. Ara disposa de l’empresa Decomarc, una empresa consolidada en el tema de l’emmarcació (marcs a mida i altres). Per aquest motiu, Prisma Olot ara oferirà serveis d’emmarcació, realitzant tot tipus de marcs: pintures, litografies, fotografies, patchworks, puzzles, … Prisma Olot ja et podrà crear un marc pel que tu vulguis!

Sessions de Nadal

Sessió de Nadal a l’Anna!

Ja queda poc pel Nadal, és per això que l’Anna ha volgut venir a Prisma a fer-se una sessió nadalenca i poder donar petits obsequis als familiars més propers. No només va venir a fer la sessió de Nadal per a obtenir les postals, sinó que, també va realitzar un àlbum de Nadal; El qual quedarà sempre per a la posteritat, en forma de record molt especial.

Tenim diferents propostes pel Nadal que està a punt de venir.

Fes com l’Anna i anima’t a venir i recordar el Nadal de la millor manera possible.

Postal de Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Pàgina àlbum Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Pàgina àlbum Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Emmarcaió a Mida

Es traspassa Decomarc a Prisma. Prisma augmenta en les seves espacialitats:

Especialistes en fotografia
Especialista en impressió i acabats
Especialistes en enmarcació a mida

En aquesta nova etapa ho agafem em molta il·lusió, ja que és un complement perfecta a la feina que fem dia a dia. Prisma compleix em la seva finalitat de poder oferir un ventall de possibilitats als nostres clients, em més qualitat i garanties.

Em el lema ” Especialistes en imatgePrisma abarca les quatre branques per domina totalement la imatge , de de la captació a l´acabat o enmarcació.

Fotografs – impressors – acabats – enmarcadors

Enmarcació a Mida

Ara podrem enmarcar :

  • Posters
  • Puzzles
  • Acuareles
  • pintures
  • fotografies
  • tapissos

Melodi i Sergi

Pre Casament Melodi i Sergi

 

El passat cap de setmana vam estar a Sant Iscle, un petit poble de l´Empordà, amb una parella molt maca, la Melodi i en Sergi.

Va ser una sessió emotiva, plena d´amor, alegria, familiar,…. On ens vam poder prepera pel gran día!

 

Gràcies família!!!

Att

Joan Gassiot

Porcs Coromines i Cervesa Pochs

Porcs Coromines i Cervesa Pochs

Porcs Coromines i cervesa Pochs, porcs coromines i la cervesa Pochs han sumat forçes hi han creat un producte junt, la botifarra de cervesa.El fotograf Joan Gassiot i el seu equip de Prisma Olot, ens em encarregat de la campanya i em creat un anunci per la presentació d´aquest producte que va ser dins, La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya anomenada Origens.

Cervesa Pochs i Porc Coromines per Joan Gassiot, Prisma Olot

Preboda Helena i Pere

Preboda Helena i Pere

 

Preboda de l´Helena i en Pere, un sessió fantastica , una parella genial, ens ho vam passar molt bé. La sessió de fotografia Prisma a càrrec de Joan Gassiot.

El fotograf d´Olot Joan Gassiot, és va encarregar de la sessió fotografiaca de la Preboda de l´Helena i en Pere.