PROMO Comença el 2020!

posted in: Uncategorized | 0

Aquest 2020, comencem amb força! Despedeix-te del 2019 imprimint els teus records al millor preu mai fet fins ara!

 • 50 còpies de 10×15 (mida estàndar) per només 15,90€.
 • 20 còpies de 10×15 (mida estàndar) per només 9,90€.

Podreu aprofitar la promoció des del 22 de Desembre fins al 4 de Gener de 2020

Per poder optar a aquesta oferta, s’han de complir les característiques que hi ha escrites, a més de comunicar-ho a botiga en el moment de recollir les fotografies.

Només pel sistema de revel·lats que trobareu aquí mateix a la web! Aprofita ara la promo, que s’acaba aviat!

REVEL·LA ONLINE ARA

Promo Cap d'Any 50 còpies Promo Cap d'Any 20 còpies

Pre-casament Paola i Núria

El passat dijous 18 de juliol vam estar a diversos indrets de Banyoles amb una parella preciosa, on vam dur a terme les fotografies del Pre-casament de la Paola i la Núria. Va ser una sessió de pre-casament molt bella, molt tendra i plena d’emocions. La vam realitzar als increïbles paisatges del Llac de Banyoles i La Draga mentre el sol d’estiu es començava a pondre, i fins que aquest va marxar de manera completa. No va ser només una tarda per celebrar que aquesta magnífica parella es casa, sinó que a més podem dir que vam celebrar la diversitat! Sens dubte, va ser preciós!

Moltes gràcies per comptar amb nosaltres parella!

Petó Paola i Núria
Orgull Paola i Núria

Premeu el botó que trobareu a continuació si voleu veure més imatges com el Pre-casament de la Paola i la Núria, Post-casaments com els d’en Jon i la Jessica, o la infinitat de casaments que hem dut a terme a Prisma Olot. Des d’indrets com el Llac de Banyoles, Sant Iscle, a l’Empordà, o racons meravellosos d’arreu de Catalunya.

Per a més informació, imatges o ofertes disponibles a Prisma Fotografia, no oblideu fer una ullada a les nostres xarxes. Estarem penjant novetats i promocions cada setmana!

Imprimir fotos des de casa

posted in: Impressions | 0

Ja pots imprimir fotos des de casa a través de la nostra web! Una forma molt fàcil i que et permetrà estalviar-te molt de temps i viatges! Des del link que us deixem a continuació podràs enviar les teves fotos per tal d’obtenir ampliacions de tot tipus, des de mides estàndard com les de 10x15cm fins a mides de 70x100cm. Tot això sense cap cost addicional i sense moure’t del sofà, la cadira o la tombona!

https://mykiosk.io/im/562/#/home

Els passos són molt simples! A continuació us els deixem:

 1. Entra al link i clica sobre la primera imatge, la qual té el nom de: Fotos – Ampliaciones Express.
 2. Selecciona la mida en què voldràs les teves impressions de les fotos. Si les vols de mides diferents, no pateixis! Un cop acabada la selecció de les fotos d’una mateixa mida, ja podràs prosseguir a enviar-ne d’una altra sense cap mena de problema!
 3. Selecciona des d’on vols agafar les fotografies. Tens varies opcions: des del teu dispositiu mòbil o ordinador, clicant sobre “dispositiu”; des de la plataforma de Facebook; o inclòs des d’Instagram i Google Fotos.
 4. Prem la fletxa per tal de continuar un cop estiguis segur de la teva comanda. Finalment, només hauràs d’omplir les dades que et demana el servei d’impressions i llest! Ja hauràs enviat les teves fotografies a imprimir!

Aquestes vacances aprofita perquè imprimir fotos des de casa amb els teus records d’estiu no haurà estat mai tan fàcil amb Prisma Olot!

Instax mini LiPlay

posted in: Fotografia, Novedades, Prisma | 0

Ja teniu les noves càmeres d’impressió instantània Instax mini LiPlay a la nostra botiga! Les trobareu en 3 colors diferents: negre, rosa vi i platejat. A continuació us deixarem amb algunes de les característiques que aquestes increïbles càmeres tenen:

Visor amb pantalla LCD:

En primer lloc, podràs visualitzar les teves fotos per tal de seleccionar les que voldràs imprimir i/o les que voldràs guardar a la teva targeta SD.

Sistema d’impressió:

Possiblement vulguis imprimir les fotografies realitzades des de la càmera, però, a més, podràs imprimir les fotos que vulguis des del mòbil.

Grava el so:

A través d’un codi QR tindràs la possibilitat d’agregar un missatge de veu o un so als teus records. El codi quedarà gravat a l’imatge i serà tan fàcil com llegir-lo amb el propi lector de l’App d’Instax.

Inclou filtres i marcs creatius:

Vols decorar les teves fotos i fer-les encara més creatives? Afegeix marcs i filtres creatius que la pròpia càmera et proporciona.

Dispara a distància:

Controla la teva càmera i els dispars a través del teu Smartphone i amb l’App d’Instax.

Accés ràpid:

A més, tindràs la possibilitat de guardar els teus marcs i filtres creatius que més t’agradin als propis botons de la càmera. D’aquesta manera podràs accedir-hi ràpidament i ni tan sols els hauràs de buscar!

Tot això pel mòdic preu de 169€!

(El paper per les impressions va apart, i és apte tant per les Instax Mini LiPlay com per les usuals).

Per a més informació, us deixem el link de la pàgina principal: https://instax.com/mini_liplay/es/

Aquí hi podreu trobar les especifícacions més concretes del producte i les altres funcions que aquestes càmeres et poden proporcionar. Si us queda algun altra pregunta, no dubteu en venir i preguntar!

Per a més informació, imatges o ofertes disponibles a Prisma Fotografia, no oblideu fer una ullada a les nostres xarxes. Estarem penjant novetats i promocions cada setmana!

         

Marcs a mida

posted in: Uncategorized | 0

Comencem el divendres amb un marc a mida molt original. Marc d’alumini de 3 cm d’alçada amb vitrina al seu interior, combinada amb una impressió en paper fine art 100% cotó de 320gr. La profunditat de la vitrina i la impressió flotant donen al conjunt una em marcació molt elegant.

Emmarcació a Prisma

posted in: Joan Gassiot, Uncategorized | 0

Prisma Olot ha augmentat aquests últims mesos, i ara ja pot realitzar emmarcació. Ara disposa de l’empresa Decomarc, una empresa consolidada en el tema de l’emmarcació (marcs a mida i altres). Per aquest motiu, Prisma Olot ara oferirà serveis d’emmarcació, realitzant tot tipus de marcs: pintures, litografies, fotografies, patchworks, puzzles, … Prisma Olot ja et podrà crear un marc pel que tu vulguis!

Sessions de Nadal

Sessió de Nadal a l’Anna!

Ja queda poc pel Nadal, és per això que l’Anna ha volgut venir a Prisma a fer-se una sessió nadalenca i poder donar petits obsequis als familiars més propers. No només va venir a fer la sessió de Nadal per a obtenir les postals, sinó que, també va realitzar un àlbum de Nadal; El qual quedarà sempre per a la posteritat, en forma de record molt especial.

Tenim diferents propostes pel Nadal que està a punt de venir.

Fes com l’Anna i anima’t a venir i recordar el Nadal de la millor manera possible.

Postal de Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Pàgina àlbum Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Pàgina àlbum Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Emmarcaió a Mida

Es traspassa Decomarc a Prisma. Prisma augmenta en les seves espacialitats:

Especialistes en fotografia
Especialista en impressió i acabats
Especialistes en enmarcació a mida

En aquesta nova etapa ho agafem em molta il·lusió, ja que és un complement perfecta a la feina que fem dia a dia. Prisma compleix em la seva finalitat de poder oferir un ventall de possibilitats als nostres clients, em més qualitat i garanties.

Em el lema ” Especialistes en imatgePrisma abarca les quatre branques per domina totalement la imatge , de de la captació a l´acabat o enmarcació.

Fotografs – impressors – acabats – enmarcadors

Enmarcació a Mida

Ara podrem enmarcar :

 • Posters
 • Puzzles
 • Acuareles
 • pintures
 • fotografies
 • tapissos