Festival Lluèrnia

Festival Lluèrnia

Ese fin de semana las calles de Olot se llenarant con el festival Lluèrnia. Dicho festival se caracteriza por jugar con el fuego y la luz al caer la noche. Es una oportunidad para pasear por Olot y descubrir un mundo lleno de colores y instalaciones de luz, dando lugar un sin fin de sensaciones que puedes compartir en familia, solo o acompañado.

Prisma a colaborado con La Comarca , cediendo una fotografía de una edicion pasada ,para ilustrar el festival de este año. El Festival Lluèrnia encabeza la revista ocupando toda la portada.

 

Festival Lluèrnia Prisma

Festival Lluèrnia Prisma

Festival Lluèrnia Prisma

Festival Lluèrnia Prisma Olot

Festival Lluèrnia Prisma

Festival Lluèrnia Prisma

Festival lluèrnia

Ahir ja vam gaudir d´una de les instal.lacions que de ben segur tindrà molt de què parla, per la seves dimensions i per una execució perfecta.

Us avançem unes imtages del que podeu troba aquesta nit.

Bon Lluèrnia i que la llum no sapagui mai!!!

Cràter de Xevi Bayona

Una instal·lació de gran format transforma el cràter del volcà més urbà en un erupció controlada per recordar-nos els nostres orígens en el foc.

Com diu l´artista:

El foc ha sigut en gran mesura l’artífex d’esculpir la morfologia de la ciutat d’Olot. Una al·legoria d’aquest instant pretèrit que formà el nostre entorn plasmada amb una instal·lació de gran format just al cràter del volcà Montsacopa. Dos mil cinc-cents metres quadrats d’una flotant, horitzontal i suspesa superfície plàstica retro-il·luminada per més de quaranta focus reprodueix el cromatisme incandescent de la lava. Una atmosfera de llum, color, fum i música al cim del cèntric volcà urbà.

Festival lluèrnia per Prisma

Festival llluèrnia per prisma

 

FEstival Lluèrnia per Prisma

Festival Lluèrnia foto Prisma