Imprimir fotos des de casa

posted in: Impressions | 0

Ja pots imprimir fotos des de casa a través de la nostra web! Una forma molt fàcil i que et permetrà estalviar-te molt de temps i viatges! Des del link que us deixem a continuació podràs enviar les teves fotos per tal d’obtenir ampliacions de tot tipus, des de mides estàndard com les de 10x15cm fins a mides de 70x100cm. Tot això sense cap cost addicional i sense moure’t del sofà, la cadira o la tombona!

https://mykiosk.io/im/562/#/home

Els passos són molt simples! A continuació us els deixem:

  1. Entra al link i clica sobre la primera imatge, la qual té el nom de: Fotos – Ampliaciones Express.
  2. Selecciona la mida en què voldràs les teves impressions de les fotos. Si les vols de mides diferents, no pateixis! Un cop acabada la selecció de les fotos d’una mateixa mida, ja podràs prosseguir a enviar-ne d’una altra sense cap mena de problema!
  3. Selecciona des d’on vols agafar les fotografies. Tens varies opcions: des del teu dispositiu mòbil o ordinador, clicant sobre “dispositiu”; des de la plataforma de Facebook; o inclòs des d’Instagram i Google Fotos.
  4. Prem la fletxa per tal de continuar un cop estiguis segur de la teva comanda. Finalment, només hauràs d’omplir les dades que et demana el servei d’impressions i llest! Ja hauràs enviat les teves fotografies a imprimir!

Aquestes vacances aprofita perquè imprimir fotos des de casa amb els teus records d’estiu no haurà estat mai tan fàcil amb Prisma Olot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *