Instax mini LiPlay

posted in: Fotografia, Novedades, Prisma | 0

Ja teniu les noves càmeres d’impressió instantània Instax mini LiPlay a la nostra botiga! Les trobareu en 3 colors diferents: negre, rosa vi i platejat. A continuació us deixarem amb algunes de les característiques que aquestes increïbles càmeres tenen:

Visor amb pantalla LCD:

En primer lloc, podràs visualitzar les teves fotos per tal de seleccionar les que voldràs imprimir i/o les que voldràs guardar a la teva targeta SD.

Sistema d’impressió:

Possiblement vulguis imprimir les fotografies realitzades des de la càmera, però, a més, podràs imprimir les fotos que vulguis des del mòbil.

Grava el so:

A través d’un codi QR tindràs la possibilitat d’agregar un missatge de veu o un so als teus records. El codi quedarà gravat a l’imatge i serà tan fàcil com llegir-lo amb el propi lector de l’App d’Instax.

Inclou filtres i marcs creatius:

Vols decorar les teves fotos i fer-les encara més creatives? Afegeix marcs i filtres creatius que la pròpia càmera et proporciona.

Dispara a distància:

Controla la teva càmera i els dispars a través del teu Smartphone i amb l’App d’Instax.

Accés ràpid:

A més, tindràs la possibilitat de guardar els teus marcs i filtres creatius que més t’agradin als propis botons de la càmera. D’aquesta manera podràs accedir-hi ràpidament i ni tan sols els hauràs de buscar!

Tot això pel mòdic preu de 169€!

(El paper per les impressions va apart, i és apte tant per les Instax Mini LiPlay com per les usuals).

Per a més informació, us deixem el link de la pàgina principal: https://instax.com/mini_liplay/es/

Aquí hi podreu trobar les especifícacions més concretes del producte i les altres funcions que aquestes càmeres et poden proporcionar. Si us queda algun altra pregunta, no dubteu en venir i preguntar!

Per a més informació, imatges o ofertes disponibles a Prisma Fotografia, no oblideu fer una ullada a les nostres xarxes. Estarem penjant novetats i promocions cada setmana!

         

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *