A Prisma Casaments fem que el vostre casament sigui especial i inoblidable perquè cada Casament és únic i una de les coses més maques per viure amb l’amor de la vostra vida.

El dia del vostre casament nosaltres ens encarreguem de tot perquè vosaltres no us hàgiu de preocupar de res i gaudir cada moment únic, nosaltres estarem en tot per fer que tot el casament segueixi la seva fluïdesa.

Perquè tot segueixi el seu camí, abans del dia tan especial, nosaltres quedem diverses vegades amb vosaltres perquè ens expliqueu tot el que passarà i fareu aquell dia, per poder estar pendent de tot i no perden‘s cap rialla, plor, emoció del moment.

Serveis que Prisma Casaments ofereix:

En aquest estudi de fotografia tindran cura fins a l’últim detall perquè tingueu les millors instantànies de la vostra història d’amor.

A més, passaran totalment desapercebuts perquè pugueu gaudir amb els vostres amics i familiars de l’enllaç.

Forma de treball

A Prisma us brindaran un tracte atent i de qualitat. Podeu sol·licitar informació i pressupost sense compromís. Sens dubte, serà un servei de qualitat i professional que donarà un toc exclusiu a l’enllaç.

A prisma també us podem realitzar tant el Pre-Boda com el Post-Boda. En el Pre-Boda solem realitzar les sessions tant a l’estudi com en exterior perquè podeu realitzar l’invitació o per si voleu fer algun detall el dia del vostre casament. En canvi, en el Post-Boda solem realitzar la sessió fotogràfica en un exterior com podria ser Cadaqués o el lloc que desitgeu.

Pre-Bodas
Pre-Boda Sergi & Melodi
Post-Bodas
Post-Boda Jon & Jessica

[/hcolumns]

Per a més informació, imatges o ofertes disponibles a Prisma Fotografia, no oblideu fer una ullada a les nostres xarxes. Estarem penjant novetats i promocions cada setmana!