annaaumatell

Anna Aumatell

Sessió Fotogràfica d´Anna Aumatell, per fer la seva pàgina web. L´Anna Aumatell ha creat aquest pàgina per que es coneguin totes les seves cares professionals, des de l´

actriu, que ella mateixa posar:

Fa més de 7 anys que vaig descobrir el món del teatre i des de llavors no he deixat de viure-ho intensament ni un sol dia…

Tot va començar l’any 2010 amb un curs d’improvisació de l’actriu Anna Roca, d’Olot, on vaig descobrir que m’encantava el teatre i sobretot la seva vessant creativa i d’improvisació. Tot seguit vaig realitzar un curs a l’Escola el Galliner de Girona i vaig participar en obres teatrals de l’Orfeó Popular Olotí.

A finals del 2012, vaig adonar-me que necessitava més, m’interessava fer creació pròpia i vaig decidir fundar una companyia que esdevingués un espai de creació a la Garrotxa. D’aquí va néixer La Companyia Pic Pic, un grup teatral que ens dediquem a fer espectacles de creació pròpia, presentacions i apropem el teatre al públic mitjançant tallers d’improvisació. Al llarg de la nostra trajectòria també hem participat en diversos anuncis publicitaris i hem creat videoclips musicals.

Paral·lelament a la creació de La Companyia Pic Pic, treballo amb el director Xevi Rossell, com a actriu i

mànager de la Cia. Una Càpsula de Teatre i formo part de l’organització de la mostra de teatre d’Olot

“El Petit Format”.

També l´Anna Aumatell presentadora ;

Des de l’any 2008 m’he dedicat a la presentació de diversos actes públics, esdeveniments, desfilades i fires. M’agrada gestionar cada presentació de forma personalitzada, captant l’essència que cal transmetre i oferint una comunicació òptima al públic en cada ocasió.

​Comunicació;

Perfil professional
El meu perfil està orientat al món de la comunicació; amb experiència i estudis en turisme, màrqueting, periodisme, i arts escèniques.
M’agrada explorar al màxim les meves capacitats i aprendre coses noves cada dia; especialment generar continguts, captar les necessitats del mercat i dissenyar espectacles, així com també aportar la comunicació correcte per a cada tipus d’esdeveniment.

Soc una persona molt sociable i a la que li apassiona treballar amb i per a les persones, és per aquest motiu que aprofito tots els meus contactes i experiència per crear sinèrgies positives, afavorint la comunicació en qualsevol tipus de projecte.

 

www.annaaumatell.com