Sessions de Nadal

Sessió de Nadal a l’Anna!

Ja queda poc pel Nadal, és per això que l’Anna ha volgut venir a Prisma a fer-se una sessió nadalenca i poder donar petits obsequis als familiars més propers. No només va venir a fer la sessió de Nadal per a obtenir les postals, sinó que, també va realitzar un àlbum de Nadal; El qual quedarà sempre per a la posteritat, en forma de record molt especial.

Tenim diferents propostes pel Nadal que està a punt de venir.

Fes com l’Anna i anima’t a venir i recordar el Nadal de la millor manera possible.

Postal de Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Pàgina àlbum Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Pàgina àlbum Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Enmarcaió a Mida

Enmarcaió a Mida

 

Es traspassa Decomarc a Prisma. Prisma augmenta en les seves espacialitats:

Especialistes en fotografia
Especialista en impressió i acabats
Especialistes en enmarcació a mida

En aquesta nova etapa ho agafem em molta il·lusió, ja que és un complement perfecta a la feina que fem dia a dia. Prisma compleix em la seva finalitat de poder oferir un ventall de possibilitats als nostres clients, em més qualitat i garanties.

Em el lema ” Especialistes en imatgePrisma abarca les quatre branques per domina totalement la imatge , de de la captació a l´acabat o enmarcació.

 

Fotografs – impressors – acabats – enmarcadors

 

Enmarcació a Mida

Ara podrem enmarcar :

  • Posters
  • Puzzles
  • Acuareles
  • pintures
  • fotografies
  • tapissos

Melodi i Sergi

Pre Casament Melodi i Sergi

 

El passat cap de setmana vam estar a Sant Iscle, un petit poble de l´Empordà, amb una parella molt maca, la Melodi i en Sergi.

Va ser una sessió emotiva, plena d´amor, alegria, familiar,…. On ens vam poder prepera pel gran día!

 

Gràcies família!!!

Att

Joan Gassiot

Porcs Coromines i Cervesa Pochs

Porcs Coromines i Cervesa Pochs

Porcs Coromines i cervesa Pochs, porcs coromines i la cervesa Pochs han sumat forçes hi han creat un producte junt, la botifarra de cervesa.El fotograf Joan Gassiot i el seu equip de Prisma Olot, ens em encarregat de la campanya i em creat un anunci per la presentació d´aquest producte que va ser dins, La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya anomenada Origens.

Cervesa Pochs i Porc Coromines per Joan Gassiot, Prisma Olot

Preboda Helena i Pere

Preboda Helena i Pere

 

Preboda de l´Helena i en Pere, un sessió fantastica , una parella genial, ens ho vam passar molt bé. La sessió de fotografia Prisma a càrrec de Joan Gassiot.

El fotograf d´Olot Joan Gassiot, és va encarregar de la sessió fotografiaca de la Preboda de l´Helena i en Pere.

 

annaaumatell

Anna Aumatell

Sessió Fotogràfica d´Anna Aumatell, per fer la seva pàgina web. L´Anna Aumatell ha creat aquest pàgina per que es coneguin totes les seves cares professionals, des de l´

actriu, que ella mateixa posar:

Fa més de 7 anys que vaig descobrir el món del teatre i des de llavors no he deixat de viure-ho intensament ni un sol dia…

Tot va començar l’any 2010 amb un curs d’improvisació de l’actriu Anna Roca, d’Olot, on vaig descobrir que m’encantava el teatre i sobretot la seva vessant creativa i d’improvisació. Tot seguit vaig realitzar un curs a l’Escola el Galliner de Girona i vaig participar en obres teatrals de l’Orfeó Popular Olotí.

A finals del 2012, vaig adonar-me que necessitava més, m’interessava fer creació pròpia i vaig decidir fundar una companyia que esdevingués un espai de creació a la Garrotxa. D’aquí va néixer La Companyia Pic Pic, un grup teatral que ens dediquem a fer espectacles de creació pròpia, presentacions i apropem el teatre al públic mitjançant tallers d’improvisació. Al llarg de la nostra trajectòria també hem participat en diversos anuncis publicitaris i hem creat videoclips musicals.

Paral·lelament a la creació de La Companyia Pic Pic, treballo amb el director Xevi Rossell, com a actriu i

mànager de la Cia. Una Càpsula de Teatre i formo part de l’organització de la mostra de teatre d’Olot

“El Petit Format”.

També l´Anna Aumatell presentadora ;

Des de l’any 2008 m’he dedicat a la presentació de diversos actes públics, esdeveniments, desfilades i fires. M’agrada gestionar cada presentació de forma personalitzada, captant l’essència que cal transmetre i oferint una comunicació òptima al públic en cada ocasió.

​Comunicació;

Perfil professional
El meu perfil està orientat al món de la comunicació; amb experiència i estudis en turisme, màrqueting, periodisme, i arts escèniques.
M’agrada explorar al màxim les meves capacitats i aprendre coses noves cada dia; especialment generar continguts, captar les necessitats del mercat i dissenyar espectacles, així com també aportar la comunicació correcte per a cada tipus d’esdeveniment.

Soc una persona molt sociable i a la que li apassiona treballar amb i per a les persones, és per aquest motiu que aprofito tots els meus contactes i experiència per crear sinèrgies positives, afavorint la comunicació en qualsevol tipus de projecte.

 

www.annaaumatell.com

 

Videos

posted in: casaments, casmants, Prisma, video | 0

 

Videos

Aqui tenim un petit resum dels videos de Prisma.

Festival Lluèrnia

Festival Lluèrnia

Ese fin de semana las calles de Olot se llenarant con el festival Lluèrnia. Dicho festival se caracteriza por jugar con el fuego y la luz al caer la noche. Es una oportunidad para pasear por Olot y descubrir un mundo lleno de colores y instalaciones de luz, dando lugar un sin fin de sensaciones que puedes compartir en familia, solo o acompañado.

Prisma a colaborado con La Comarca , cediendo una fotografía de una edicion pasada ,para ilustrar el festival de este año. El Festival Lluèrnia encabeza la revista ocupando toda la portada.

 

Festival Lluèrnia Prisma

Festival Lluèrnia Prisma

Festival Lluèrnia Prisma

Festival Lluèrnia Prisma Olot

Festival Lluèrnia Prisma

Festival Lluèrnia Prisma

Festival lluèrnia

Ahir ja vam gaudir d´una de les instal.lacions que de ben segur tindrà molt de què parla, per la seves dimensions i per una execució perfecta.

Us avançem unes imtages del que podeu troba aquesta nit.

Bon Lluèrnia i que la llum no sapagui mai!!!

Cràter de Xevi Bayona

Una instal·lació de gran format transforma el cràter del volcà més urbà en un erupció controlada per recordar-nos els nostres orígens en el foc.

Com diu l´artista:

El foc ha sigut en gran mesura l’artífex d’esculpir la morfologia de la ciutat d’Olot. Una al·legoria d’aquest instant pretèrit que formà el nostre entorn plasmada amb una instal·lació de gran format just al cràter del volcà Montsacopa. Dos mil cinc-cents metres quadrats d’una flotant, horitzontal i suspesa superfície plàstica retro-il·luminada per més de quaranta focus reprodueix el cromatisme incandescent de la lava. Una atmosfera de llum, color, fum i música al cim del cèntric volcà urbà.

Festival lluèrnia per Prisma

Festival llluèrnia per prisma

 

FEstival Lluèrnia per Prisma

Festival Lluèrnia foto Prisma

 

Taller de cianotípia Helena Aguilar

Taller de cianotípia Helena Aguilar

Dirigit per : Helena Aguilar Mayans

Helena Agfuilar Mayans *

* Fotògrafa olotina que treballa en l’àmbit de la fotografia artística. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona,. Fascinada per la màgia dels processos químics, s’especialitza en fotografia analògica i experimental. Actualment realitza els seus propis projectes fotogràfics, al mateix temps que treballa i col·labora per diferents dissenyadors i artesans. Les seves fotografies s’han pogut veure en diverses exposicions i han estat publicades en vàries revistes nacionals i internacionals.

Un taller inpresindible pèls amans de la fotografia i els process de revelats antics.

Us convidem a apotar-vos !!!!