Dia del Pare

posted in: Uncategorized | 0

Dia del Pare


Comencem el dilluns amb una proposta ben original, pel dia del pare. 
Regal-li un dibuix del petit de la casa emmarcat. Perquè el record duri per sempre.
Per què de papa només n´ hi ha un

marc a mida

posted in: Uncategorized | 0

Marc a Mida

Comencem el divendres amb un marc a mida molt original. Marc d’alumini de 3 cm d’alçada amb vitrina al seu interior, combinada amb una impressió en paper fine art 100% cotó de 320gr. La profunditat de la vitrina i la impressió flotant donen al conjunt una em marcació molt elegant.

Taller de Marcs

posted in: Joan Gassiot, Uncategorized | 0

Taller de Marcs

A Prisma Olot , em augmentat  em absurbit l´empresa Decomarc.   Decomarc una empresa cosolidada em el tema de l´emmercació , marcs a mida . ara ja podem realitzar tot tipus d´emmercació.  En el taller d´emmercació , és realitzent tot tipus de marcs: pintures, litografies, fotografies, pachtwords,puzzles,…ampliacions de grans formats. Marcs a Olot.

Sessions de Nadal

Sessió de Nadal a l’Anna!

Ja queda poc pel Nadal, és per això que l’Anna ha volgut venir a Prisma a fer-se una sessió nadalenca i poder donar petits obsequis als familiars més propers. No només va venir a fer la sessió de Nadal per a obtenir les postals, sinó que, també va realitzar un àlbum de Nadal; El qual quedarà sempre per a la posteritat, en forma de record molt especial.

Tenim diferents propostes pel Nadal que està a punt de venir.

Fes com l’Anna i anima’t a venir i recordar el Nadal de la millor manera possible.

Postal de Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Pàgina àlbum Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Pàgina àlbum Nadal Prisma Olot. Joan Gassiot

Enmarcaió a Mida

Enmarcaió a Mida

 

Es traspassa Decomarc a Prisma. Prisma augmenta en les seves espacialitats:

Especialistes en fotografia
Especialista en impressió i acabats
Especialistes en enmarcació a mida

En aquesta nova etapa ho agafem em molta il·lusió,  ja que és un complement perfecta a la feina que fem dia a dia. Prisma compleix em la seva finalitat de poder oferir un ventall de possibilitats als nostres clients, em més qualitat i garanties.

Em el lema ” Especialistes en imatgePrisma  abarca les quatre branques per domina totalement la imatge , de de la captació a l´acabat o enmarcació.

 

Fotografs – impressors – acabats – enmarcadors 

 

Enmarcació a Mida

Ara podrem enmarcar :

  • Posters
  • Puzzles
  • Acuareles
  • pintures
  • fotografies
  • tapissos

Melodi i Sergi

Pre Casament Melodi i Sergi

 

El passat cap de setmana vam estar a Sant Iscle, un petit poble de l´Empordà, amb una parella molt maca, la Melodi i en Sergi.

Va ser una sessió emotiva, plena d´amor, alegria, familiar,…. On ens vam poder prepera pel gran día!

 

Gràcies família!!!

Att

Joan Gassiot

Porcs Coromines i Cervesa Pochs

Porcs Coromines i Cervesa Pochs

Porcs Coromines i cervesa Pochs, porcs coromines i la cervesa Pochs han sumat forçes hi han creat un producte junt, la botifarra de cervesa.El fotograf Joan Gassiot i el seu equip de Prisma Olot, ens em encarregat de la campanya i em creat un anunci per la presentació d´aquest producte que va ser dins, La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya anomenada Origens.

Cervesa Pochs i Porc Coromines per Joan Gassiot, Prisma Olot

Preboda Helena i Pere

Preboda Helena i Pere

 

Preboda de l´Helena i en Pere, un sessió fantastica , una parella genial, ens ho vam passar molt bé. La sessió de fotografia Prisma a càrrec de Joan Gassiot.

El fotograf d´Olot Joan Gassiot, és va encarregar de la sessió fotografiaca de la Preboda de l´Helena i en Pere.

 

annaaumatell

Anna Aumatell

Sessió Fotogràfica d´Anna Aumatell, per fer la seva pàgina web. L´Anna Aumatell ha creat aquest pàgina per que es coneguin totes les seves cares professionals, des de l´

actriu, que ella mateixa posar:

Fa més de 7 anys que vaig descobrir el món del teatre i des de llavors no he deixat de viure-ho intensament ni un sol dia…

Tot va començar l’any 2010 amb un curs d’improvisació de l’actriu Anna Roca, d’Olot, on vaig descobrir que m’encantava el teatre i sobretot la seva vessant creativa i d’improvisació. Tot seguit vaig realitzar un curs a l’Escola el Galliner de Girona i vaig participar en obres teatrals de l’Orfeó Popular Olotí.

A finals del 2012, vaig adonar-me que necessitava més, m’interessava fer creació pròpia i vaig decidir fundar una companyia que esdevingués un espai de creació a la Garrotxa. D’aquí va néixer La Companyia Pic Pic, un grup teatral que ens dediquem a fer espectacles de creació pròpia, presentacions i apropem el teatre al públic mitjançant tallers d’improvisació. Al llarg de la nostra trajectòria també hem participat en diversos anuncis publicitaris i hem creat videoclips musicals.

Paral·lelament a la creació de La Companyia Pic Pic, treballo amb el director Xevi Rossell, com a actriu i

mànager de la Cia. Una Càpsula de Teatre i formo part de l’organització de la mostra de teatre d’Olot

“El Petit Format”.

També l´Anna Aumatell presentadora ;

Des de l’any 2008 m’he dedicat a la presentació de diversos actes públics, esdeveniments, desfilades i fires. M’agrada gestionar cada presentació de forma personalitzada, captant l’essència que cal transmetre i oferint una comunicació òptima al públic en cada ocasió.

​Comunicació;

Perfil professional
El meu perfil està orientat al món de la comunicació; amb experiència i estudis en turisme, màrqueting, periodisme, i arts escèniques.
M’agrada explorar al màxim les meves capacitats i aprendre coses noves cada dia; especialment generar continguts, captar les necessitats del mercat i dissenyar espectacles, així com també aportar la comunicació correcte per a cada tipus d’esdeveniment.

Soc una persona molt sociable i a la que li apassiona treballar amb i per a les persones, és per aquest motiu que aprofito tots els meus contactes i experiència per crear sinèrgies positives, afavorint la comunicació en qualsevol tipus de projecte.

 

www.annaaumatell.com